Μαξιλάρια Memory Foam Active

Aπό 100% Memory foam. To Memory είναι ένα υλικό που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες του διαστημικού προγράμματος της NASA. Εκμηδενίζει τις πιέσεις που ασκούνται στο κεφάλι και τον αυχένα και χαλαρώνει τους μυς. Υποαλλεργικό και αντιβακτηριακό.

Μαξιλάρι Memory Foam Harmony

main_bg_copyTo Harmony είναι ένα υποαλλεργικό μαξιλάρι κατασκευασμένο από memory foam, στο κλασικό σχήμα σαπουνιού. To ευπροσάρμοστο υλικό προσφέρει εργονομική στήριξη και άνεση καθώς διευκολύνει και την κυκλοφορία του αίματος.

Το κάλυμμα αλόης προσφέρει μοναδικές αντιβακτηριακές ιδιότητες και προσφέρεται μαζί με το μαξιλάρι. Διαστάσεις: 60x40.

Μαξιλάρι Memory Foam Dream

memory_dream-lrgTo Dream είναι είναι ένα υποαλλεργικό μαξιλάρι κατασκευασμένο από memory foam σε σχήμα ‘διπλού’ κύματος. Το ειδικό αυτό σχήμα παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη στον αυχένα εμποδίζοντας επώδυνες πιέσεις στην περιοχή.

Το κάλυμμα αλόης προσφέρει μοναδικές αντιβακτηριακές ιδιότητες και προσφέρεται μαζί με το μαξιλάρι.Διαστάσεις: 65x40.

Μαξιλάρι Memory Foam Euphoria

euphoria-lrgTo Euphoria είναι είναι ένα υποαλλεργικό μαξιλάρι κατασκευασμένο από memory foam σε σχήμα σαπουνιού με επιπλέον περιοχή μασάζ. To ευπροσάρμοστο υλικό προσφέρει εργονομική στήριξη και άνεση ενώ η επιπλέον ανάγλυφη περιοχή προσφέρει την αίσθηση ενός ευεργητικού μασάζ.

Το κάλυμμα αλόης προσφέρει μοναδικές αντιβακτηριακές ιδιότητες και προσφέρεται μαζί με το μαξιλάρι. Διαστάσεις: 65x40

Δώστε την ψήφο σας!

Εσείς τι στρώμα προτιμάτε;

Ιστορία 40 ετών!

Με μια ιστορία 40 ετών η PerDormire είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση καλής και γρήγορα αναπτυγμένης ιταλικής επιχείρησης. Από το 1971 μέχρι και σήμερα, η μικρή οικογενειακή επιχείρηση έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στρωμάτων στην Ευρώπη και σιγά σιγά αναπτύσσεται και στις υπόλοιπες ηπείρους. Βασίζεται στην υψηλή τεχνολογία, χωρίς να χάσει το πάθος της για την ποιότητα.

308039