Μαξιλάρια Memory Foam Bio Active

Μαξιλάρια πλήρως οικολογικά και φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό, που προσαρμόζονται στο βάρος και την θερμοκρασία του σώματος.

Memory Foam Harmony Bio Aloe Vera

saponette_aloe-lrgTo Harmony Bio Aloe Vera είναι ένα υποαλλεργικό μαξιλάρι κατασκευασμένο από memory foam, στο κλασικό σχήμα σαπουνιού. To essence αλόης μέσα στο υλικό, προσδίδει αντιβακτηριακές ιδιότητες ενώ παράλληλα τονώνει και αναζωογονεί.

To ευπροσάρμοστο υλικό προσφέρει εργονομική στήριξη και άνεση καθώς διευκολύνει και την κυκλοφορία του αίματος. Το κάλυμμα αλόης προσφέρει μοναδικές αντιβακτηριακές ιδιότητες και προσφέρεται μαζί με το μαξιλάρι. Διαστάσεις: 72x42.

Memory Foam Harmony Bio Soia

saponette_soia-lrgTo Harmony Bio Soia είναι ένα υποαλλεργικό μαξιλάρι κατασκευασμένο από memory foam, στο κλασικό σχήμα σαπουνιού. To essence σόγιας μέσα στο υλικό, τονώνει, αναζωογονεί και έχει ενυδατικές ιδιότητες.

To ευπροσάρμοστο υλικό προσφέρει εργονομική στήριξη και άνεση καθώς διευκολύνει και την κυκλοφορία του αίματος. Διαστάσεις: 72x42.

Δώστε την ψήφο σας!

Εσείς τι στρώμα προτιμάτε;

Ιστορία 40 ετών!

Με μια ιστορία 40 ετών η PerDormire είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση καλής και γρήγορα αναπτυγμένης ιταλικής επιχείρησης. Από το 1971 μέχρι και σήμερα, η μικρή οικογενειακή επιχείρηση έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στρωμάτων στην Ευρώπη και σιγά σιγά αναπτύσσεται και στις υπόλοιπες ηπείρους. Βασίζεται στην υψηλή τεχνολογία, χωρίς να χάσει το πάθος της για την ποιότητα.

308038