Τα στρώματα Perdormire έρχονται συσκευασμένα σε κενό αέρος (vacuum packing). Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία εγγυάται την μέγιστη υγιεινή και ποιότητα. Κατά την διαδικασία αυτή, το στρώμα δέχεται πίεση 3 τόνων ανά τετραγωνικό μέτρο μειώνοντας έτσι τον όγκο του κατά 90%. Διπλώνεται σε ρολό και σφραγίζεται αεροστεγώς με διπλό film. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι τα στρώματα Perdormire παραμένουν μακριά από σκόνη, υγρασία και παθογόνους μικροοργανισμούς, μέχρι το άνοιγμα της συσκευασίας.

     Σημείωση:Τα στρώματα Perdormire μπορούν να παραμείνουν εώς 4-5 μήνες σε συσκευασία κενού αέρος από την ημ/νία αγοράς. Μετά από αυτό το χρονικό όριο θα πρέπει να ανοιχτούν ώστε να ισχύει η εγγύησή τους.
 

vacuumpackingparalavi_proton_ilon
  • Παραλαβή πρώτων υλών

Η παραλαβή πρώτων υλών γίνεται με έλεγχο των προϊόντων και μετά την εξακρίβωση της άριστης ποιότητας και σωστών διαστάσεων περνάνε στη διαδικασία ραψίματος.
diadikasia_rapsimatos
  • Διαδικασία ραψίματος και καπιτοναρίσματος

Η διαδικασία ραψίματος και καπιτοναρίσματος ελέγχεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (εάν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο ρολό αποσύρεται από την παραγωγή) και αφού περάσει όλα τα τεστ περνάει στη διαδικασία κοψίματος.

kopsimo_ton_ifasmaton
  • Κόψιμο των υφασμάτων

Το κόψιμο των υφασμάτων το χειρίζονται 2 εργάτες με βάση τον αριθμό και διαστάσεων που έχουν ζητηθεί.

deutero_stadio_rapsimatos
  • Δεύτερο στάδιο ραψίματος

Το δεύτερο στάδιο ραψίματος αφορά την τοποθέτηση φερμουάρ στα υφάσματα.

sinarmologisi
  • Συναρμολόγηση του στρώματος

Η συναρμολόγηση του στρώματος γίνεται από 6 έμπειρους εργάτες με την τοποθέτηση των υλικών με την ανάλογη σειρά που χρειάζεται το κάθε στρώμα. Μετά περνάει στη διαδικασία ραψίματος στην εξωτερική πλευρά από ειδικά μηχανήματα.

poiotikos_elegxos
  • Ποιοτικός έλεγχος

Η επόμενη διαδικασία είναι ο ποιοτικός έλεγχος του κάθε στρώματος ξεχωριστά. Όποιο στρώμα δεν περάσει τον έλεγχο αποσύρεται και κατασκευάζεται από την αρχή.

paketarisma_me_naulon
  • Πακετάρισμα με νάιλον

Το πακετάρισμα με νάιλον είναι απαραίτητο για την προστασία του στρώματος για λόγους υγιεινής και για λόγους μεταφοράς.

syskeeyasia_se_keno_aeros
  • Διαδικασία συσκευασίας σε κενό  αέρος

Η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία εγγυάται την μέγιστη υγιεινή και ποιότητα. Κατά την διαδικασία αυτή, το στρώμα δέχεται πίεση 3 τόνων ανά τετραγωνικό μέτρο μειώνοντας έτσι τον όγκο του κατά 90%. Διπλώνεται σε ρολό και σφραγίζεται αεροστεγώς με διπλό film. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι τα στρώματα Perdormire  παραμένουν μακριά από σκόνη, υγρασία και παθογόνους μικροοργανισμούς, μέχρι το άνοιγμα της συσκευασίας.

paketarisma
  • Πακετάρισμα και εκτέλεση παραγγελιών

Ακολουθεί το πακετάρισμα και η εκτέλεση παραγγελιών κατά πελάτη. Ένας υπολογιστής με το σύστημα barcode  ελέγχει εάν είναι το σωστό στρώμα στην κάθε παραγγελία.

paradosi
  • Παράδοση στον πελάτη

Δώστε την ψήφο σας!

Εσείς τι στρώμα προτιμάτε;

Ιστορία 40 ετών!

Με μια ιστορία 40 ετών η PerDormire είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση καλής και γρήγορα αναπτυγμένης ιταλικής επιχείρησης. Από το 1971 μέχρι και σήμερα, η μικρή οικογενειακή επιχείρηση έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στρωμάτων στην Ευρώπη και σιγά σιγά αναπτύσσεται και στις υπόλοιπες ηπείρους. Βασίζεται στην υψηλή τεχνολογία, χωρίς να χάσει το πάθος της για την ποιότητα.

277025