Υφάσματα Στρωμάτων


bamboo_logo_1
  • Βamboo

Το 100% βιολογικό ύφασμα Bamboo είναι υφασμένο από φυτικές ίνες bamboo από φυτά καλλιεργημένα σε ορεινές περιοχές μακριά από ρύπους και φυτοφάρμακα. Οι ίνες του bamboo έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες τις οποίες διατηρούν ακόμα και μετά από πολλαπλές πλύσεις, ενάντια σε περισσότερο από 70% των μικροβίων.

medicare_logo3
  • Medicare

Σήμα κατατεθέν για τα προϊόντα αποστειρωμένα με φυσικές διαδικασίες, χωρίς χημικές ουσίες. Η επεξεργασία Medicare είναι αναγνωρισμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ως επεξεργασία ύψιστης υγιεινής. Η διαδικασία αποστείρωσης του υφάσματος Medicare έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των μικροοργανισμών που υπάρχουν στο ύφασμα. Είναι πλήρως αντιαλλεργικό και ανακυκλώσιμο.

coolmax_logo
  • Coolmax

To Coolmax είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας. Η πρωτοποριακή του ίνα είναι η κορυφαία στην ρύθμιση της υγρασίας που παράγει το σώμα. Σωματική υγρασία: Το Coolmax έχει την μοναδική ιδιότητα να ρυθμίζει ιδανικά την θερμοκρασία του δέρματος, βοηθώντας την γρήγορη εξάτμιση της υγρασίας που παράγεται κατά την διάρκεια του ύπνου. Αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς: Το Coolmax στεγνώνει γρηγορότερα  από όλα τα υφάσματα, διατηρώντας το σώμα στεγνό και δροσερό. Εργαστηριακά test έδειξαν ότι το Coolmax στεγνώνει σχεδόν στον μισό χρόνο σε σύγκριση με βαμβακερά ή άλλα υφάσματα. Αυτή η μοναδική ιδιότητα έχει τεράστια εφαρμογή στον χώρο της άθλησης όπου η εφίδρωση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Η ίνα του Coolmax έχει υδροφοβικές ιδιότητες, απορροφώντας ελάχιστα την υγρασία, έως και 50% λιγότερο από το βαμβάκι. Φρεσκάδα, δροσιά και φυσική απαλότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Coolmax, που μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο χωρίς να χάσει τις μοναδικές του ιδιότητες.

bayer_logo
  • Bayscent

Η τεχνολογία του υφάσματος Bayscent: Εξειδικευμένη τεχνολογία από τα ερευνητικά εργαστήρια της Bayer, για την αντιμετώπιση των δυσάρεστων οσμών που διεισδύουν στα υφάσματα με την καθημερινή χρήση. Η επεξεργασία Neutralizer προστατεύει από τις δυσάρεστες οσμές  με έναν πολύ εξειδικευμένο και πρωτοποριακό τρόπο, χωρίς  να επηρεάζει την αντοχή  και τις φυσικές ιδιότητες του υφάσματος. Κύρια χαρακτηριστικά: Δεν επιτρέπει σε οσμές, όπως του καπνού και των τροφών να διεισδύουν  στο ύφασμα. Οι φυσικές δραστηριότητες που προκαλούν αυξημένη εφίδρωση με δυσάρεστη οσμή αντιμετωπίζονται με την τεχνολογία Neutralizer της Bayer, η οποία τις ξεχωρίζει και τις εξουδετερώνει, χαρίζοντας αίσθηση αναζωογονητικής φρεσκάδας και ευεξίας, κάθε μέρα, όλη μέρα.

aloe_vera_logo
  • Aloe Vera

Το φυτό της καλής υγείας. Τα προτερήματα του είναι αναρίθμητα και οι θεραπευτικές του ιδιότητες ήταν ήδη γνωστές 5000 χρόνια πριν, από τους Αιγυπτίους. Το φυτό αυτό προέρχεται από την Αφρική και χρησιμοποιείται εκτεταμένα από την δεκαετία του ’60 για πολλαπλούς θεραπευτικούς λόγους.

Βασικές Ιδιότητες: Αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Υψηλή περιεκτικότητα σε πολύτιμα ένζυμα με αντιοξειδωτική δράση. Μειώνει τις παρενέργειες των φαρμάκων και βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα, περιορίζοντας την συσσώρευση τοξινών. Πλούσιο σε αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Βοηθάει στην αναζωογόνηση και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα

Το ύφασμα της υγείας: Το ειδικά επεξεργασμένο ύφασμα Aloe Vera έχει εκατομμύρια μικροκυψέλες οι οποίες όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα σπάνε απελευθερώνοντας τα θεραπευτικά  συστατικά του φυτού Aloe, τα οποία απορροφούνται από το ανθρώπινο σώμα και δρουν ευεργετικά κατά την διάρκεια του ύπνου.

scensic_logo
  • Scensic

Αγγίξτε, απαλά, αφράτα, φιλικά προς το δέρμα υφάσματα με μία αίσθηση φρεσκάδας. Νοιώστε την ευεξία και την καλή διάθεση κάθε πρωί που αφήνετε το κρεβάτι. Τώρα το στρώμα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στην καθημερινότητά σας. Το ύφασμα Scensic με άρωμα από πράσινο τσάι, χάρη στις εκατομμύρια μικροκάψουλες που περιέχει, απελευθερώνει το άρωμα του κάθε βράδυ, απομονώνοντας τις δυσάρεστες οσμές. Η δράση του παραμένει ακόμα και μετά από 6 πλύσεις στους 40οC και 30000 κύκλους στο roller tester. Το ύφασμα Scensic διατίθεται κατά αποκλειστικότητα για την Ευρώπη από την Perdormire.

fusion_logo
  • Fusion

To ύφασμα  FUSION συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ασημιού και του άνθρακα. Το ασήμι είναι το πιο αντιμικροβιακό στοιχείο στην φύση. Καταστρέφει τα ένζυμα των μικροβίων, εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο τον πολλαπλασιασμό τους. Επιπλέον, διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του σώματος και βοηθά στην αποβολή της υγρασίας από την εφίδρωση κατά την διάρκεια του ύπνου.

Ο άνθρακας έχει σημαντικές αντιστατικές ιδιότητες. Τα φορτία που συσσωρεύονται στο σώμα κατά την διάρκεια της ημέρας (από κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ηλεκτρικές συσκευές, κ.α.), απομακρύνονται μέσα από τις ίνες του άνθρακα. Έτσι, επιτυγχάνεται η ηλεκτροβιολογική ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού, με αποτέλεσμα την καλή διάθεση και ευεξία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας


Ανανέωση

Δώστε την ψήφο σας!

Εσείς τι στρώμα προτιμάτε;

Ιστορία 40 ετών!

Με μια ιστορία 40 ετών η PerDormire είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση καλής και γρήγορα αναπτυγμένης ιταλικής επιχείρησης. Από το 1971 μέχρι και σήμερα, η μικρή οικογενειακή επιχείρηση έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στρωμάτων στην Ευρώπη και σιγά σιγά αναπτύσσεται και στις υπόλοιπες ηπείρους. Βασίζεται στην υψηλή τεχνολογία, χωρίς να χάσει το πάθος της για την ποιότητα.

277031